Waarom Kastinterieur 2017-06-01T16:48:23+00:00

Waarom Kastinterieur

Kastinterieur is een familiebedrijf en realiseert alle schrijnwerkerij voor uw woning gaande van alle kwaliteitsvolle keukens, maatkasten en dressings, ramen en deuren in hout en een totale zolderinrichting.  Ook voor het plaatsen van houtskelet gebouwen. Voor meer info hierover kan u steeds onze website www.houtskeletbouwkero.be bezoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring en inzicht kunnen wij uw wensen doen uitkomen. Tevens staan we garant voor een uitstekende service van ontwerp tot uitvoering.

We gebruiken en werken enkel met de beste materiaalsoorten, zodat we u de beste kwaliteit kunnen leveren waar u nog jaren plezier aan kan beleven. Voor meubelbeslag gebruiken we bijvoorbeeld BLUM. De referentie als het op meubelbeslag aankomt en die nog eens levenslange garantie geeft op al zijn producten.

Marc Van der Jeught
Marc Van der JeughtOprichter en zaakvoerder
Met meer dan 40 jaar ervaring in de schrijnwerkerij heeft hij de know-how om ieder project tot een goed einde te brengen. Deze ervaring kan hij dan ook delen met zijn zonen.
Kenny Van der Jeught
Kenny Van der JeughtPlanning en plaatsing
Na een opleiding als werfleider en enige jaren ervaring op te doen is hij in de zaak gestapt. Hij staat in voor het calculeren en inplannen van de werken, alsook de plaatsingen bij de klant.
Rodney Van der Jeught
Rodney Van der JeughtPlaatsing en technische opvolging
Afgestudeerd in de schrijnwerkerij en na enkele jaren ervaring op gedaan te doen is hij ook in de zaak gestapt. Hij is de man die instaat voor de plaatsingen bij de klant en de technische opvolging.

Onze specialiteit in maatwerk onderscheidt zich van anderen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Gratis offerte