Waarom Kastinterieur

Kastinterieur is een familiebedrijf en produceert alle kasten en keukens op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring en inzicht kunnen wij uw wensen doen uitkomen. Tevens staan we garant voor een uitstekende service, van ontwerp tot uitvoering.

De productie van de kasten en keukens gebeurt door onze eigen computergestuurde machines. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en een snelle service. We gebruiken en werken enkel met de beste materiaalsoorten, zodat we u de beste kwaliteit kunnen leveren waar u nog jaren plezier aan kan beleven. Voor het meubelbeslag gebruiken we bijvoorbeeld BLUM. De referentie als het op meubelbeslag aankomt.

Marc Van der Jeught
Marc Van der JeughtOprichter en zaakvoerder
Met meer dan 40 jaar ervaring in de schrijnwerkerij heeft hij de know-how om ieder project tot een goed einde te brengen. Deze ervaring kan hij dan ook delen met zijn zonen.
Kenny Van der Jeught
Kenny Van der JeughtOffertes en bestellingen
Na een opleiding als werfleider en enige jaren ervaring op te doen is hij in de zaak gestapt. Hij staat in voor het calculeren en inplannen van de werken alsook bestellingen en opmetingen bij de klant.
Rodney Van der Jeught
Rodney Van der JeughtProductie
Afgestudeerd in de schrijnwerkerij en na enkele jaren ervaring op gedaan te doen is hij ook in de zaak gestapt. Hij is de man die instaat voor de productie van het maatwerk.

Onze specialiteit in maatwerk onderscheidt zich van anderen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte